МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «ОСНОВИ ТА ФУНДАМЕНТИ» - Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова; Гаврилюк О. В.; Александрович В. А.; Кобзар Ю. І. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Методичні рекомендації рекомендовано для виконання самостійної роботи з дисципліни «Основи та фундаменти» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія).
Keywords: основи та фундаменти; bases and foundations; інженерно-геологічних умови; ngineering and geological conditions