ПРОЄКТУВАННЯ ДВОПОВЕРХОВОГО КОТЕДЖУ У МІСТІ ХАРКІВ - Гвоздьов Микита Сергійович (My University, 2026)
У бакалаврській роботі розроблено проєкт двоповерхового житлового котеджу в місті Харків. Виконано аналіз інженерно-геологічних умов будівництва, розроблено генеральний план ділянки, архітектурно-планувальні рішення, фасади, плани поверхів та конструктивні рішення підземної і надземної частин будівлі. Під час проєктування враховано вимоги міцності, довговічності, енергоефективності, пожежної безпеки та комфортності експлуатації. Запропоновані рішення забезпечують надійність, функціональність та економічну доцільність будівництва.
Keywords: інженерно-геологічні умови; основні вимоги до несучих та огороджувальних конструкцій будівлі; архітектурно планувальне рішення об’єкту; фасади; плани поверхів; генеральний план ділянки; підземна частина; надземна частина; технологічна карта