Вища математика. Модуль 2 - КОЛОСОВ Анатолій Іванович; ЯКУНІН Анатолій Вікторович (Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова, 2021)
Конспект лекцій подано у стислому вигляді з відображенням основних складників дисципліни, що відповідають другому модулю навчання за спеціальністю 126 – Інформаційні системи та технології, для концентрації уваги на вузлових поняттях і положеннях математичного апарату. Послідовність, форма та стиль викладення узгоджені з усталеноюструктурою, наповненістю та теоретичним рівнем програм із вищої математики технічного університету. Опрацювання студентами поданого матеріалу сприятиме підготовці до занять, поточного та підсумкового контролю з курсу вищої математики.
Keywords: РІВНЯННЯ; Підстановка Бернуллі; Ейлера; метод; Лагранжа; Коші; ряд; ознака; Фур’є; Вейерштрасс; Тейлор; Маклорен; Лейбниця; Лаплас