Оцінка нерухомості та аналіз ринку - Мамонов К. А.; Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова; Гой В. В. (Харків. нац. ун-ту міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2026)
Метою викладання навчальної дисципліни «Оцінка нерухомості та аналіз ринку» є формування у здобувачів знань про сучасні методи і засоби оцінки об’єктів нерухомого майна та аналізу ринку, а також розвиток умінь застосовувати ці інструменти для вирішення практичних завдань, пов’язаних із формуванням кадастрового і землевпорядного забезпечення в умовах просторового розвитку територій.
Методичні рекомендації до проведення практичних занять з навчальної дисципліни
Keywords: Оцінка нерухомості; Real estate appraisal; аналізу ринку; market analysis; землевпорядкування; and management; ГІС-технологій; GIS technologies