МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «ПІДЗЕМНІ СПОРУДИ» - Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова; Мозговий А. О.; Бутенко А. А.; Гаврилюк О. В. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2026)
Методичні рекомендації рекомендовано до організації самостійної роботи з навчальної дисципліни «Підземні споруди» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія.
Keywords: підземні споруди; underground structures; підземний простір; underground space