Методичні рекомендації щодо організації самостійної роботи та виконання практичних завдань із навчальної дисципліни «Механізація та автоматизація будівництва і ремонтно-будівельних робіт» - Якименко,О.В.; Жигло А.А. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2021)
У рекомендаціях наведено методику виконання практичних робіт і самостійної роботи студентів відповідно до робочих програм курсів. Мета рекомендацій – забезпечити ефективне засвоєння теоретичних знань і набуття навичок, необхідних для вивчення та практичного виконання і контролю технологічних процесів у процесі механізації та автоматизації будівництва і ремонтно-будівельних робіт.