Барабанно-валковий млин у складі лінії з виробництва пустотілих стінових блоків - Сафаров Рафаель (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2026)
У роботі розглядається можливість використання барабанно-валкового млину у складі лінії з виробництва пустотілих стінових блоків. Структура роботи представлена вступом, 4 розділами, висновками і переліком посилань. Випускна кваліфікаційна робота бакалавра складається зі вступу, 4 розділів, висновків та переліку посилань. Повний обсяг випускної кваліфікаційної роботи бакалавра становить 79 сторінок, в тому числі: 23 рисунки; 13 таблиць; перелік посилань з 24 найменувань на 2 сторінках.
Keywords: барабанно-валковий млин; бігуни; валок