МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до самостійної роботи і виконання контрольної роботи із навчальної дисципліни «МЕТРОЛОГІЯ І СТАНДАРТИЗАЦІЯ» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітньо-професійна програма «Промислове та цивільне будівництво») - Є. С. Сєдишев; А. В. Набока; Д. Г. Петренко; С. М. Золотов (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія. Подано вимоги щодо оформлення, засоби та послідовність виконання завдань, список рекомендованих джерел, наведено приклади оформлення робіт.
Keywords: метрологія; стандартизація