КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань G – Інженерія, виробництво та будівництво зі спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія») - Епоян С. М.; Айрапетян Т. С. (ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА імені О. М. БЕКЕТОВА, 2025)
Мета викладання навчальної дисципліни «Процеси та обладнання для обробки осадів» – підготовка фахівця, який володітиме знаннями, пов’язаними з вирішенням питань проєктування систем обробки та утилізації осадів, що утворюються при очищенні стічних та природних вод. У конспекті лекцій описано види та властивості осадів, розглянуто методи, устаткування та технологічні схеми, які можуть бути застосовані для їхньої переробки.
Процеси та обладнання для обробки осадів : конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань G – Інженерія, виробництво та будівництво зі спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія»)
Keywords: обробки осадів