Вища математика. Модуль 1 : конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка - БІЗЮК Валерій Васильович (Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова, 2022)
Конспект лекцій містить теоретичні відомості з розділів вищої математики, які вивчаються в першому семестрі ( модуль 1 ). Конспект складено за чинною програмою з курсу вищої математики для здобувачів спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.
Keywords: ГЕОМЕТРІЯ; ПРЯМА; РІВНЯННЯ; КУТ; КРИВІ; КООРДИНАТ; ФУНКЦІЯ; ГРАНИЦЯ; ПОХІДНА; ДИФЕРЕНЦІАЛ; ТЕОРЕМИ; ВИЗНАЧНИК; ВЕКТОР; Площина; МАТРИЦЯ; НОРМАЛЬ; ЧИСЛА