МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проведення практичних занять, виконання розрахунково-графічної роботи та самостійного вивчення з навчальної дисципліни «СПЕЦКУРС З ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ ПРОМПІДПРИЄМСТВ» - С. М. Епоян; Т. С. Айрапетян (ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА імені О. М. БЕКЕТОВА, 2025)
Мета викладання навчальної дисципліни «Спецкурс з водопостачання та водовідведення промпідприємств» – підготовка фахівця, який володітиме знаннями та вміннями, пов’язаними з вирішенням питань водопостачання, водовідведення та очищення виробничих стічних вод, розробкою раціональних схем водокористування, створенням зворотних і безстічних систем водопостачання.
Методичні рекомендації до проведення практичних занять, виконання розрахунково-графічної роботи та самостійного вивчення з навчальної дисципліни «Спецкурс з водопостачання та водовідведення промпідприємств» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань G – Інженерія, виробництво та будівництво зі спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія»)
Keywords: водопостачання та водовідведення промпідприємств