Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Гідравлічні та аеродинамічні машини» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія») - О. А. Сироватський; А. С. Карагяур; Т. О. Шевченко (ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА імені О. М. БЕКЕТОВА, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія». Подано методику виконання практичних завдань, засоби та послідовність виконання. Наведено приклади розрахунків і оформлення робіт, необхідний довідковий матеріал.
Методичні рекомендації до проведення практичних занять із навчальної дисципліни «Гідравлічні та аеродинамічні машини» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія»)
Keywords: Гідравлічні та аеродинамічні машини