Методичні рекомендації до проведення практичних занять та виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вища математика». Модуль 3 «Числові та функціональні ряди» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка) - Бізюк В. В.; Якунін А. В. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Методичні рекомендації розроблені відповідно до навчального плану та програми з дисципліни «Вища математика» для здобувачів спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка і містить навчальний матеріал третього семестру. У методичних рекомендаціях подано теми практичних занять відповідно до робочої програми з посиланням на рекомендовану літературу, приклади розв’язання типових задач, питання та завдання для самостійної роботи.
Keywords: ЧИСЛОВИЙ РЯД; ЗБІЖНІСТЬ ТА РОЗБІЖНІСТЬ РЯДУ; ознака розбіжності; Ознака порівняння; Ознака Даламбер; Ознака Коші (радикальна); Інтегральна ознака Коші; Абсолютна збіжність ряду; ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ РЯД; Степеневі ряди; РЯДИ ТЕЙЛОРА І МАКЛОРЕНА; ТРИГОНОМЕТРИЧНИЙ РЯД; РЯД ФУР’Є