МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для практичних занять, виконання курсової і самостійної роботи з навчальної дисципліни «ПЕРСПЕКТИВНІ НАПРЯМКИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ВОДНИХ ТЕХНОЛОГІЙ» - О. А. Сироватський; А. С. Карагяур (ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА імені О. М. БЕКЕТОВА, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія (освітня програма «Цивільна інженерія») другого (магістерського) рівня вищої освіти. Подано методику виконання практичних завдань, засоби та послідовність виконання. Наведено рекомендації щодо оформлення робіт, виконання курсової і самостійної роботи, а також необхідний довідковий матеріал.
Методичні рекомендації для практичних занять, виконання курсової і самостійної роботи з дисципліни «Перспективні напрямки вдосконалення водних технологій» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності – G19 Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології»)
Keywords: напрямки вдосконалення водних технологій