Бібліографічний опис документів відповідно до ДСТУ 7.1:2006, запровадженого в дію в Україні 01.07.2007. Методичні рекомендації - Н. Б. Давидова; Н. О. Рибакова; О. М. Науменко; П. М.. Кузнєцов (ХНАМГ, 2007)
Методичні рекомендації розроблені згідно національного стандарту ідентичному ГОСТ 7.1 – 2003 «Система стандартов по информации , библиотечному и издательскому делу. Библиографическая запись. Библиографическое описание. Общие требования и правила составления» («Система стандартів з інформації, бібліотечної та видавничої справи. Бібліографічний запис. Бібліографічний опис. Загальні вимоги та правила складання»), введенного в дію в Україні з 01.07.2007.
Keywords: бібліографічний опис документів