Каналізація міста Харкова (до 100-річчя від дня заснування) - В. М. Бабаєв; І. В. Коринько; Т. С. Лиса; Н. Б. Давидова; Н. П. Тріпутіна; О. М. Коваленко (ХНУМГ, 2014)
Бібліографічний покажчик «Каналізація міста Харкова» приурочено до 100-річчя від дня заснування харківської каналізації. Покажчик містить інформацію про довідкові, наукові, навчальні, науково-популярні, картографічні та нормативні видання, а також статті з журналів, газет та збірників. Бібліографічний покажчик розрахований на викладачів, аспірантів, студентів, краєзнавців.
Бібліографічний покажчик
Keywords: каналізація Харкова; бібліографічний покажчик