МЕТРОЛОГІЯ І СТАНДАРТИЗАЦІЯ. НАВЧАЛЬНИЙ ПОСІБНИК - НАБОКА Анатолій Віталійович; ПЕТРЕНКО Дмитро Григорович; КРУЛЬ Юрій Миколайович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2026)
У навчальному посібнику розглядаються різновиди методів, засобів і способів вимірювань у метрології, нормативно-правові, організаційні і методологічні основи стандартизації й сертифікації як в Україні, так і за її межами. Навчальний посібник призначений для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Промислове та цивільне будівництво»