Видатний архітектор Олексій Миколайович Бекетов - О. М. Штангей; Н. В. Марищук; О. М. Запорожченко (ХНУМГ, 2014)
Бібліографічний покажчик знайомить з творчою, науковою, педагогічною спадщиною професора 1-го розряду Харківського технологічного інституту, академіка архітектури, члена Академії архітектури СРСР, заслуженого діяча мистецтв УРСР О. М. Бекетова (1862–1941) з його особистим зібранням книг, яке він подарував у 1939 році бібліотеці ХНУМГ. Видання буде корисним фахівцям з історії архітектури, краєзнавцям, широкому колу читачів.
Бібліографічний покажчик
Keywords: Бекетов О. М.