Список опублікованих праць доктора технічних наук, професора В. С. Шмуклера - Н. Б. Давидова; Н. Б. Давыдова; N. B. Davydova (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2021)
В виданні наведений список опублікованих праць доктора технічних наук, професора В. С. Шмуклера
Список опубликованных работ доктора технических наук, профессора В. С. Шмуклер
List of published works of Doctor of Technical Sciences, Professor V. S. Shmukler
Keywords: В. С. Шмуклер; V. S. Shmukler