МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання курсової роботи «ІМОВІРНІСНА ОЦІНКА НАДІЙНОСТІ ТА БЕЗПЕКИ ГРЕБЛІ ІЗ ҐРУНТОВИХ МАТЕРІАЛІВ» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології - Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова; Мозговий А. О. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Методичні рекомендації створено для виконання курсової роботи «Імовірнісна оцінка надійності та безпеки греблі із ґрунтових матеріалів» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології).
Keywords: Гідротехнічні споруди; Waterworks; безпека греблі; dam safety