МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт та самостійного вивчення навчальної дисципліни «П Р О М И С Л О В А В О Д О П І Д Г О Т О В К А » - Т. С. Айрапетян; С. В. Лукашенко (ХАРКІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ МІСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА імені О. М. БЕКЕТОВА, 2024)
Основною метою цих методичних рекомендацій є ознайомлення студентів з основними вимогами до якості води, що ставляться різними споживачами, типами охолоджувачів води, якісними показниками води, які обумовлюють вибір методу очищення, засвоєння фізико-хімічної сутності процесів, які відбуваються на спорудах очищення і підготовки води до повторного використання, розвитку в студентів навичок роботи в лабораторії і проведення хімічного експерименту.
МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт та самостійного вивчення навчальної дисципліни «П Р О М И С Л О В А В О Д О П І Д Г О Т О В К А » (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія)
Keywords: водопостачання