МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до виконання лабораторних робіт та самостійного вивчення навчальної дисципліни - Т. С. Айрапетян; С. В. Лукашенко (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Основною метою цих методичних рекомендацій є ознайомлення здобувачів з основними вимогами до якості води, що висуваються різними споживачами, типами охолоджувачів води, якісними показниками води, які обумовлюють вибір методу очищення, а також засвоєння фізико-хімічної сутності процесів, які відбуваються на спорудах очищення і підготовки води до повторного використання, та розвиток у здобувачів навичок роботи в лабораторії і проведення хімічних експериментів.
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт та самостійного вивчення навчальної дисципліни «Технологія ефективного водокористування у промисловості» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти всіх форм навчання зі спеціальності 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології, освітня програма «Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології»)
Keywords: водокористування у промисловості; методи очищення; якість води