Методичні рекомендації до проведення практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Новітні опоряджувальні та будівельні матеріали» - Кондращенко О.В.; Жигло А.А. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Метою вивчення дисципліни «Новітні опоряджувальні та будівельні матеріали» є підготовка висококваліфікованих фахівців в області архітектури, які володіють глибокими знаннями щодо сучасних будівельних матеріалів і виробів на їх основі, можуть технічно грамотно і економічно доцільно надавати обґрунтування вибору матеріалу для архітектурних проєктів або використовувати їх в сучасному будівництві, під час ремонтних і реставраційних робіт.