Технологія будівельного виробництва - Якименко О.В.; Морковська Н.Г.; Жигло А.А. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2021)
Конспект лекцій складено з метою допомоги студентам будівельних спеціальностей вузів під час підготування до занять та іспитів з курсу технології будівельного виробництва.