Інноваційні технології та перспективи розвитку систем теплогазопостачання й вентиляції (2000 – 2008) . Рекомендаційний список літератури - Н. О. Рибакова; О. М. Науменко; Н. Б. Давидова (ХНАМГ, 2008)
Даний рекомендаційний список літератури допоможе ознайомитися з сучасними інноваційними технологіями та перспективами розвитку систем теплогазопостачання і вентиляції, надасть допомогу викладачам, студентам, співробітникам та всім, хто цікавиться даною темою.
Keywords: інноваційні технології; теплогазопостачання; вентиляція