Підвищення експлуатаційної надійності електричного обладнання тролейбуса - Любивий Владислав (Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова, 2026)
В бакалаврській кваліфікаційній роботі було виконано підвищення експлуатаційної надійності електричного обладнання тролейбуса. В роботі виконано аналіз вимог до якості електричної енергії та електромагнітної сумісності встановленого на тролейбусі електрообладнання; аналіз електричних показників роботи тягового електродвигуна тролейбуса. Розглянуто побудову і роботу діагностичного стенду з дослідження двигунів постійного струму; функціональна схема дослідницького стенду електроприводу; діагностування електроприводу на холостому ходу; технічне обслуговування і ремонт електронних систем рухомого складу; контроль якості електричних контактів; математичне обгрунтування вибору системи управління діагностикою електроприводу.
Keywords: тролейбус; надійность; електричне обладнання; електромагнітна сумісність; діагностичний стенд; електропривод; діагностування