МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ до проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальностей: 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології) - Харківський національний університет міського господарства ім. О. М. Бекетова; Мозговий А. О. (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Методичні рекомендації розроблено для проходження переддипломної практики (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 194 – Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології).
Keywords: переддипломна практикаи; pre-diploma practice; гідротехнічне будівництво; hydraulic engineering