МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІ Їдо виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни - Т. С. Айрапетян (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
У методичних рекомендаціях наведені основні методики проєктування та приклади розрахунків споруд для обробки осадів.
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з навчальної дисципліни «Процеси та обладнання для обробки осадів» (для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти всіх форм навчання галузі знань G – Інженерія, виробництво та будівництво зі спеціальності G19 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Цивільна інженерія»
Keywords: ПРОЦЕСИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ОБРОБКИ ОСАДІВ