СЛОВНИК БУДІВЕЛЬНИХ ТЕРМІНІВ ТА СПОЛУЧЕНЬ (для студентів 2–5 курсів денної та заочної форм навчання галузі знань 19 – Архітектура та будівництво спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія; професійне спрямування «Промислове та цивільне будівництво», «Міське будівництво і господарство», «Теплогазопостачання та вентиляція», «Водопостачання та водовідведення») - В. Я. Жиляков; О. І. Лугченко (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2019)
Наведений словник відноситься до термінологічних словників, які містять терміни певної галузі науки, техніки, мистецтва. Вони бувають загальними та вузькоспеціальними, крім того, можуть бути тлумачними і перекладними.
Keywords: будівельні терміни