Методичні рекомендації до практичних занять із навчальної дисципліни «Дерев’яні конструкції» (для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Промислове і цивільне будівництво») - А. М. Бідаков; О. М. Пустовойтова; К. В. Спіранде (ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2025)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів спеціальності 192 – Будівництво та цивільна інженерія, освітня програма «Промислове і цивільне будівництво». Подано основи розрахунку дерев’яних конструкцій, засоби та послідовність виконання розрахунку, список рекомендованих джерел, наведено приклади розрахунку.
Keywords: робочий настил і прогони; клеєна двосхила балка; поперечна рама з клеєними колонами