УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ РІШЕНЬ ЗВЕДЕННЯ БАГАТОПОВЕРХОВОГО БУДИНКУ У ХАРКОВІ - Краснокутський М.І. (Харківський національний універстет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2026)
Перший розділ розкриває результати аналітичного огляду щодо тематики виконання фасадних робіт при зведенні та ремонті будівель та споруд у містах України, визначено напрямок досліджень, узагальнені методичні підходи з вирішення завдань оптимізації параметрів організаційно-технологічних рішень. Другий розділ присвячено раціоналізації параметрів організації і технології фасадних робіт в залежності від впливу факторів. Третій розділ містить проєктні рішення зведення будівлі, що відображено в архітектурно-конструктивних рішеннях, розрахунках конструкцій підземної і надземної частин, рішеннях з технології та організації будівництва та охорони праці і безпеки виконання робіт.
Keywords: будівництво; технологія; організація; фасадні системи; параметри.