ЗВЕДЕННЯ АДМІНІСТРАТИВНОЇ БУДІВЛІ У МІСТІ ХАРКІВ - Штих Сніжана Володимирівна (Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова, 2026)
Кваліфікаційну роботу присвячено проєктуванню та обґрунтуванню конструктивних, технологічних та організаційних рішень для будівництва сучасної багатоповерхової адміністративно-складської будівлі у м. Харків (вул. Валентинівська). Споруда складається з 8 надземних поверхів, підвалу (під склади) та технічного поверху. Загальна площа будівлі становить 9 952,1 м², будівельний об’єм – 40 642 м³
Keywords: адміністративно складська будівля; монолітний залізобетонний каркас; навесний вентильований фасад; плитний фундамент; ліра сапр; безбалкове перекриття