Індивідуальні завдання з вищої математики з комп’ютерною підтримкою. Модуль 1 - ЯКУНІН Анатолій Вікторович (Харківський національний університет міського господарства імені О.М.Бекетова, 2021)
Наведено практичні індивідуальні завдання зі зразками розв’язання для самостійного виконання у вигляді типових розрахунків, які відповідають першому семестру вивчення вищої математики. Допускається використання самостійних програмних розробок і адаптація завдань до застосування універсальних і спеціалізованих комп’ютерних середовищ. Рекомендовано студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 122 – Комп’ютерні науки, 126 – Інформаційні системи та технології, 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології при вивченні відповідних розділів програми з вищої математики.
Keywords: ГЕОМЕТРІЯ; ГРАНИЦЬ; ПОХІДНА; ДИФЕРЕНЦІАЛ; АЛГЕБРА; Визначники; Матриці; Вектори